Materiaalia opettajille

Tältä sivulta löydät opetukseen hankitut eri kustantajien e-kirjat ja niihin liittyvät opettajan aineistot

Editan oppikirjat

Tredulle hankitut aineistot löydät Editan verkkopalvelusta, kirjautuminen yhteistunnuksella (tarkista Areenasta). Osalla aineistoista on pääkäyttäjä, joka jakaa käyttöoikeuksia muille.

Katso lista käytössäsi olevista Editan aineistoista

Finn Lecturan oppikirjat

Tredulle hankitut aineistot löydät Finn Lecturan Opettajan digipisteestä. Rekisteröidy työsähköpostillasi, valitse kouluksi Tampereen seudun ammattiopisto ja toimipisteeksi Sammonkatu. Osa Finn Lecturan oppimateriaaleista ovat ladattavia ja ne ovat käytettävissä myös Areenassa.

Katso lista käytössäsi olevista Finn Lecturan aineistoista

Otavan oppikirjat

Tredulle hankitut kaksoistutkintojen ja perusopetuksen opettajan materiaalit löydät Otavan opepalvelusta.

Katso lista käytössäsi olevista Otavan aineistoista

Rakennustiedon oppikirjat

Rakennustiedon e-kirjat Korjausrakentamisen kustannuksia KOR 2021 ja Rakennusosien kustannuksia ROK 2021. Areenassa myös lataustiedostot em. materiaaleille - käytössä vain opettajille

SanomaPron oppikirjat

Tredulle hankitut SanomaPron oppikirjat opettajille ja opiskelijoille (mikäli on hankittu opiskelijalisenssi) löydät SanomaPron verkkopalvelusta. Valitse kirjautumistavaksi MPASS ja kirjaudu wilmatunnus@edu.tampere.fi -tunnuksella. (katso kirjautumisen ohjevideo)

Materiaalia, esim. tehtävien ratkaisuja, on myös Areenassa.

Katso lista käytössäsi olevista SanomaPron aineistoista

Celian e-kirjat

Valtakunnallinen lukemisesteisten erikoiskirjasto Celia tuottaa e-kirjoja myös ammatillisiin opintoihin. Jos tavallista kirjaa ei pysty lukemaan lukihäiriön tai muun esteen vuoksi, voi käyttää Celia-kirjaston äänikirjoja.

Celia-kirjaston logoCelia on valtakunnallinen lukemisesteisten erikoiskirjasto, jonka valikoimissa on kymmeniä tuhansia äänikirjoja klassikoista uutuuksiin.

Äänikirjoja on mahdollista kuunnella tietokoneella, tableteilla tai älypuhelimella. Mobiililaitteille on mahdollista ladata maksuton Pratsam Reader -sovellus (ei ole saatavilla Windows-puhelimille).

Palveluun pitää rekisteröityä - kirjasto tai erityisopettaja voi tehdä rekisteröinnin. Lisätietoja TOKI-kirjastosta ja erityisopettajilta.

Lue lisää:

Tietoa Celiasta

Siirry Celianet-palveluun

Hyvinvoinnin valintoja -mobiilipeli

Seppo-sovellukseen rakennettu hyvointiaiheinen peli on saatavilla kaikille Tredun toimipisteille. Peliä pelataan toimipisteiden ympäristössä ulkona. 
Mobiilipeli ulkona tuo vaihtelua opetukseen!

Hyvinvoinnin valintoja Seppo-peli (ohjaajalle), pdf

Peliohjeet opiskelijalle

Haku

Kielivalinta