Uutta tietokirjallisuutta

Lajittele: Relevanssi
161748
Kirja:Peliriippuvuus:2022:1. painos. Kirja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Painos: 1. painos.
Kustantaja: Helsinki : Kustannus Oy Duodecim, [2022] : Tallinna : Printon, 2022
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Kirjoittajat: Mauri Aalto [ja 39 muuta]. Toimittajat myös kirjoittajia. Tekijät selässä: Alho, Aalto, Castrén, Pajula (toim.)
Lukijalle -- Toimittajat -- Kirjoittajat -- I Peliriippuvuus: määritelmät ja merkitys -- 1 Peliriippuvuudet ja niiden yleisyys -- 2 Pelaamisen yhteiskunnallinen merkitys -- II Ongelmien taustalla vaikuttavat tekijät -- 3 Pelien ominaisuudet ja koukuttavuus -- 4 Peliongelman kehittymiseen vaikuttavat tekijät -- 5 Peliongelmien riskiryhmät : nuoret, ikääntyneet ja maahanmuuttajat -- III Tunnistaminen -- 6 Peliongelman tunnusmerkit ja pelaamisen motiivit -- 7 Peliongelman puheeksiotto ja pelaamisen arvioinnissa käytettävät työkalut -- IV Hoito -- 8 Peliongelmien hoitoperiaatteet -- 9 Peliongelmien hoitoon liittyvät palvelut ja palvelujärjestelmä -- V Hoidossa erityisesti huomioitavaa -- 10 Peliongelmiin liittyvät sairaudet -- 11 Läheiset ja peliongelma -- 12 Työelämä ja pelaaminen -- 13 Peliongelmiin liittyvät talousvaikeudet ja tukipalvelut -- VI Ehkäisy -- 14 Pelihaittojen ehkäisy -- Sanasto -- Hakemisto.
162560
Kirja:EATFinland : Tampere 2022:2022 Kirja
Tekijä: Brander, Janica, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Siuntio] : Oy EATManagement Finland Ab, [2022]
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Esiössä myös: Kaksitoista tamperelaista huippuravintolaa kutsuu sinut päivälliselle. Jokainen!. Kovakantinen.
167340
Kirja:Automatkailijan Ruotsi ja Norja : 12 kaunista reittiä pohjoisessa:2022 Kirja
Tekijä: Kapff, Sibylle von, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsinki : Karttakeskus, [2022] : EU:ssa : ©2022
Muoto: Fyysinen
167366
Kirja:Yhteinen kieli : traumatietoisuutta ihmisten kohtaamiseen:2020 Kirja
Vuosi: 2020
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsinki : Basam Books Oy, [2020] : Viro : Tallinna Raamatutrükikoda OÜ : ©2020
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Lisäpainokset: 2. painos 2020. - 3. painos 2022. Toimittajat myös kirjoittajia. Kirjoittajat: Kati Sarvela ja 10 muuta.
Johdanto -- I Traumainformoitu järjestelmä -- Traumainformoidun hoivan taustaa / Kati Sarvela -- Hyviä tapoja omaksumassa - malleja maailmalta / Kati Sarvela -- Rakenteet pahoinvoinnin tuottajina ja haastajina / Johanna Linner Matikka -- Traumainformoitu johtaminen ja ammatillinen itsetuntemus / Sari Nyberg, Maria Lindroos -- II Traumainformoitu toiminta -- ACE ja polyvagaaliteoria / Kati Sarvela, Anne Pelkonen -- Kirjoittaminen, lukeminen ja kirjallisuusterapia traumatyöskentelyssä / Karoliina Maanmieli -- Traumatietoinen hengellisyys / Pirkko Olanterä -- Kasvattajan itsetuntemus ja Internal Family Systems - sisäisen perheen harmoniasta myötätuntoiseen kohtaamiseen / Elisa Auvinen -- Kehon ja mielen vakauttamisen merkitys suhteessa / Anne Karkkunen -- Auttajien ja kasvattajien oman traumatisoitumisen merkitys ihmisten kohtaamisessa / Mikaela Blomqvist- Lyytikäinen -- Traumainformoitu hoito - läsnäoloa, myötätuntoa ja tunnetaitoja auttajille / Anne Pelkonen, Kati Sarvela -- Trauman huomioiminen kipupotilaan kohtaamisessa / Karita Palomäki.
168053
Kirja:Ensimmäinen ero : selviytymisopas:2020 Kirja
Tekijä: Svensk, Tiina, kirjoittaja
Vuosi: 2020
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Helsinki] : Basam Books, [2020] : Tallinna Raamatutrükikoja OÜ : ©2020
Muoto: Fyysinen
168056
Kirja:Humoriskinen sossutkaus : kurkistus sosiaalialan huumoriin:2021 Kirja
Vuosi: 2021
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Joensuu] : [Kirjokansi], [2021] : Keuruu : Otavan Kirjapaino Oy, 2021
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Teokseen on haastateltu sosiaalityöntekijöitä.
Lukijalle -- Huumori on taitolaji -- Sosiaalialan huumoria etsimässä -- Vakavasti otettavan ei tarvitse olla vakavaa -- Vitsaile vastuullisesti -- Sosiaalialan huumorin huoneentaulu.
168063
Kirja:Hoitotyön suomea : toiminnallisia harjoituksia hoitoalan S2-opetukseen:2021 Kirja
Tekijä: Komppa, Johanna, kirjoittaja
Vuosi: 2021
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsingissä : Finn Lectura : Kustannusosakeyhtiö Otava, [2021] : Turenki : Hansaprint Oy, 2021. : ©2016
Muoto: Fyysinen
Esipuhe -- Pelit -- Sanastojen hyödyntäminen -- Ammatillisten tilanteiden simulaatioita -- Täyttötehtäviä ja kirjoittamista -- Kuuntelua ja kirjaamista -- Vinkkejä ja linkkejä.
168067
Kirja:Hyvinvointitaitojen kukoistava tehtäväkirja : harjoituksia, tehtäviä, tuntisuunnitelmia, inspiraatiota:2022 Kirja
Tekijä: Avola, Pauliina, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Espoo] : BEEhappy Publishing, [2022] : 2022
Muoto: Fyysinen
168073
Kirja:Europeana : 20. vuosisadan lyhyt historia:2022 Kirja
Tekijä: Ouředník, Patrik, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsinki : Kustannusosakeyhtiö Siltala, [2022] : Tallinna : AS Pakett, 2022
Muoto: Fyysinen
168133
Kirja:Sydän paikallaan : anatomia ja fysiologia:2021:5.-6. painos Kirja
Tekijä: Hernesniemi, Sanna, kirjoittaja
Vuosi: 2021
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Painos: 5.-6. painos
Kustantaja: Helsinki : Sanoma Pro Oy, 2021
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Julkaisussa täytettäviä sivuja. Kannessa myös: Ammatillinen toinen aste. Kirjan videosisällöt, äänitteet ja muu digitaalinen sisältö käytettävissä Arttu-sovelluksella.
1 Soluista kudoksiin -- 2 Iho -- 3 Tuki- ja liikuntaelimet -- 4 Sydän ja verenkierto -- 5 Veri ja elimistön puolustusjärjestelmät -- 6 Hengitys -- 7 Ruoansulatus -- 8 Virtsaneritys -- 9 Umpieritysjärjestelmä -- 10 Hermosto -- 11 Aistit -- 12 Lisääntyminen -- 13 Kehon tasapaino -- 14 Ihmisen elinkaari.
167539
Kirja:Muuta maailmaa somessa : hyväntekijän käsikirja:2022 Kirja
Tekijä: Lahti, Inna-Pirjetta, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Sisältötyyppi: Käsikirja
Kustantaja: Helsinki : Alma Talent, 2022. : Keuruu : Otavan Kirjapaino Oy
Muoto: Fyysinen
Johdanto: Kohti parempaa maailmaa yhdessä -- Osa 1 Median muutos ja vallan uusjako -- Some sekoittaa pakan ja vahvistaa viestin -- Inhimillinen viestintä on aitoa vuorovaikutusta -- Vastuullisuus toiminnan kulmakivenä -- Somevaikuttajan valta ja vastuu -- Yhteiskunnallisuus organisaation toiminnan ytimessä -- Osa 2 Luottamuksen ja vastuullisuuden merkitys -- Samaistuttavuus luottamuksen lähteenä -- Vastuullinen viestintä on tärkeää ja merkityksellistä meille kaikille -- Miten luottamus syntyy somessa? -- Yritysten on pakko toimia vastuullisesti -- Vaikuttajien sosiaalinen vastuu -- Merkityksellisyys oman työn ja jaksamisen lähteenä -- Järjestöviestinnässä inhimillisyys on ytimessä -- Monikanavainen kansalaisviestintä -- Tieteen popularisointi vaatii ihmisiä -- Osa 3 Sosiaalinen media vaikuttavuusviestinnän toimintaympäristönä -- Some luo ilmiöitä -- Somekanavien roolit yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa -- Jokainen meistä on mediakasvattaja -- Somen lieveilmiöt -- Muista vetää rajat somelle -- Osa 4 Vaikuttavuusviestinnän inhimillistäminen -- Vastuullisuudesta viestiminen vaatii avoimuutta -- Avoin organisaatioviestintä on vastuullista ja inhimillistä -- Vaikuttajamarkkinointi on viestintää ihmiseltä ihmisille -- Miten tunnistaa oikeat vaikuttajat? -- Menestyksellinen vaikuttajayhteistyö -- Yhteiskunnalllisen ja vastuullisen vaikuttavuusviestinnän vinkit -- Kriisiviestintä - somekriisi vai kriisi somessa? -- Mitä tulevaisuudessa tapahtuu? -- Lainsäädäntö jatkuvassa muutoksessa -- Kiitokset -- Lähteet -- Viitteet.
Tämä kirja auttaa yrityksiä, organisaatioita ja sosiaalisessa mediassa toimivia vaikuttajia viestimään vastuullisuus- ja yhteiskunnallisista teemoista uskottavasti. Vastuullisuus on yritysten menestyksen kannalta kriittinen tekijä nyt ja tulevaisuudessa. Siitä viestiminen oikein ja uskottavasti on tuloksellisen toiminnan edellytys. Somevaikuttajien kautta voidaan herättää avointa keskustelua sekä muuttaa laajojen yleisöjen mielipiteitä, asenteita ja kulutuskäyttäytymistä. Järjestöille ja julkishallinnon organisaatioille sosiaalinen media tarjoaa keinon uusien kohderyhmien tavoittamiseen ja avoimen keskustelun käymiseen kohderyhmän ehdoilla. Somevaikuttajana toimiville henkilöille yhteiskunnalliseen viestintään osallistuminen tuo merkittävän lisän oman työn merkityksen kokemukseen. Hyväntekijän käsikirja on yrityksille, julkishallinnon organisaatioille ja vaikuttajille suunnattu opas siihen, miten yksittäiset ihmiset, yritykset ja organisaatiot voivat olla merkityksellinen osa yhteiskunnan positiivista muutosta. Kirjassa käsitellään yhteiskunnallisia vastuullisuusaiheita laajasti ja eri näkökulmista käytännönläheisten esimerkkien kautta. Viitekehyksenä vastuullisuudelle toimivat YK:n agenda 2030 kestävän kehityksen tavoitteet. Kirjan konkreettiset vinkit perustuvat kymmeniin asiantuntijahaastatteluihin sekä kirjoittajien pitkään sosiaalisen median ja vaikuttajayhteistyön kokemukseen. Kirjan luettuasi osaat viestiä yhteiskunnallisista- ja vastuullisuusteemoista uskottavasti, ymmärrettävästi ja kohderyhmälle relevantein tavoin siellä, missä yleisö jo on, eli somessa.
168115
Kirja:Duuniin : kaikki, mitä haluat tietää uran aloittamista, työelämän muutoksesta ja unelmien tavoittelemisesta:2022 Kirja
Tekijä: Hagert, Kyösti, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Jyväskylä : Atena, [2022] : Keuruu : Otava Kirjapaino
Muoto: Fyysinen
167329
Kirja:Laaja-alainen osaaminen koulussa : ajattelijana ja oppijana kehittyminen:2022 Kirja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Helsinki] : Gaudeamus, [2022] : Tallinna : Printon Trükikoda : ©2022
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Toimittajat myös kirjoittajina. Vertaisarvioitu. Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston.
I Laaja-alaisen osaamisen teoreettisia lähtökohtia --1. Laaja-alainen osaaminen uuden vuosituhannen koulutuspoliittisissa keskusteluissa / Mari-Pauliina Vainikainen & Päivi Nilivaara -- 2. Oppimaan oppiminen tulevaisuuden taitojen malleissa / Päivi Nilivaara & Mari-Pauliina Vainikainen -- 3. Laaja-alaisena osaajana kehittyminen: kokoava teoreettinen viitekehys / Mari-Pauliina Vainikainen & Satu Koivuhovi -- 4. Ongelmanratkaisua opettamassa / Mari-Pauliina Vainikainen & Samuel Greiff -- 5. Luovuus ja innovatiivisuus opetuksessa ja oppimisessa / Merja Kankaanranta, Tiina Mäkelä & Kristóf Fenyvesi -- 6. Yhteistoiminnallisen oppimisen teoriaa ja käytäntöjä: miten nykytilanteeseen on tultu ja miltä tulevaisuus näyttää? / Juliene Madureira Ferreira & Kateryna Zabolotna -- 7. Motivationaalisten uskomusten merkitys oppimisessa / Satu Koivuhovi & Laura Nyman -- 8. Tietoinen oppiminen: palaute osana oppimisen itsesäätelyä / Sanna Oinas -- II Laaja-alainen osaaminen osana opetussuunnitelmaa -- 9. Laaja-alainen osaaminen opetussuunnitelmien perusteissa / Päivi Nilivaara & Tiina Soini -- 10. Ajattelu ja oppimaan oppiminen Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa 2014 / Milja Saarnio -- 11. Kielitietoisuus osana koulun arkea ja laaja-alaista osaamista / Raisa Harju-Autti, Jenni Alisaari & Maija Yli-Jokipii -- 12. Itsestä huolehtiminen ja arjen taidot osana oppimista / Laura Kortesoja -- 13. Tekstien tuottaminen monilukutaidon pedagogiikassa / Pirjo Kulju & Reijo Kupiainen -- 14. Tieto- ja viestintäteknologia oppimisen kohteena ja välineenä / Tomi Jaakkola -- 15. Työelämätaidot ja yrittäjyys - yhteisöllisyys opetuksen voimavarana / Leena Rättyä --
16. Ekososiaalinen sivistys Osallistumisen, vaikuttamisen ja kestävän tulevaisuuden rakentamisen pohjana / Raisa Foster, Anette Mansikka-aho & Arto O. Salonen -- 17. Laaja-alaisen osaamisen tavoitteet ja niiden arviointi osana oppiaineiden arviointia / Najat Ouakrim-Soivio --III Laaja-alaista osaamista tukeva oppimisympäristö ja toimintakulttuuri -- 18. Opettaja oppimaan oppimista tukevaa toimintakulttuuria kehittämässä / Milja Saarnio, Aada Aitto-oja & Katri Peltola -- 19. Luovuutta ja innovatiivisuutta vaalivat oppimisympäristöt ja luovat ekologiat / Tiina Mäkelä Kristóf Fenyvesi & Marja Kankaanranta -- 20. Informaali oppiminen ja tulevaisuuden osaaminen / Hannu Salmi & Helen Thuneberg -- 21. Opettajaksi opiskelevien näkemyksiä luovuuden ja ongelmanratkaisun yhteydestä / Merike Kesler -- 22. Tavoitteena demokratia? Opetussunnitelmien perusteet ja demokratiakasvatus / Mikko Hiljanen, Roosa Karisto, Jenny Keijonen, Tilda Kouhia & Niilo Oikari -- 23. Ekososiaalisen sivistyksen haaste: autoetnografia luokanopettajan voimaantumisesta / Anette Mansikka-aho & Jani Pulkki --IV Laaja-alaisena osaajana kehittyminen tulevaisuuden peruskoulussa --24. Pysäytyskuvia tulevaisuuden peruskoulusta / Päivi Nilivaara & Sanna Oinas -- 25. Tulevaisuuden koulu oppijuuden kontekstina / Päivi Nilivaara, Mari-Pauliina Vainikainen, Tiina Soini & Sanna Oinas.
Laaja-alaisella osaamisella tarkoitetaan taitoja, valmiuksia, työskentelytapoja ja asenteita, jotka luovat pohjan yksilön elinikäiselle oppimiselle ja yhteiskunnassa toimimiselle. Pyrkimys laaja-alaisen osaamisen kehittämiseen yhdistää suomalaista koulutusjärjestelmää varhaiskasvatuksesta lukioon. Mutta miten vaikkapa ”ajattelua ja oppimaan oppimista” tulisi opettaa? Entä kuinka arvioida oppilaan ”kulttuurista osaamista”? Laaja-alainen osaaminen koulussa syventyy perinteiset oppiainerajat ylittävien yleisten taitojen opettamiseen ja niiden oppimisen arvioimiseen osana päivittäistä koulutyötä. Laaja-alaisen osaamisen eri osa-alueisiin paneudutaan erityisesti perusopetuksen näkökulmasta. Avaamalla aihepiirin teoreettista, historiallista ja koulutuspoliittista taustaa teos auttaa ymmärtämään, mikä on laaja-alaisen osaamisen merkitys muuttuvassa maailmassa ja miten opetussuunnitelmissa määriteltyjä yleisiä tavoitteita voidaan käytännössä toteuttaa. Kirjassa suunnataan myös katse kohti tulevaisuutta ja lähdetään aikamatkalle vuoden 2040 peruskouluun.
168135
Kirja:Lautasellinen rakkautta : terveellisiä ja hauskoja annoksia lapsille ja lapsellisille aikuisille:2019 Kirja
Tekijä: Nyberg, Linda, kirjoittaja, kuvittaja, valokuvaaja
Vuosi: 2019
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Helsinki] : Nemo, [2019] : Keuruu : Otava Kirjapaino : ©2019
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Teksti, reseptit, kuvat ja piirrokset: Linda Nyberg. Julkaisussa täytettäviä sivuja.
168138
Kirja:Taitava tiimivalmentaja : miten saan tiimiflown virtaamaan?:2019:7. uudistettu painos. Kirja
Tekijä: Eklund, Annina, kirjoittaja
Vuosi: 2019
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Painos: 7. uudistettu painos.
Kustantaja: [Espoo] : J-Impact Oy, [2019] : Helsinki : Grano Oy : ©2019
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Lisäpainokset: 8. uudistettu painos 2020 (251 sivua)
Esipuhe -- Johdanto -- 1. Mikä tiimi? -- 2. Taitava tiimivalmentaja -- 3. Kohti tiimiflowta -- 4. Tiimin kehitysvaiheet -- 5. Tiimin toimintakyvyn arviointi -- 6. Tiimin jäsenen oikeudet ja vastuu -- 7. Etätiimin valmentaminen -- 8. Haastavat tilanteet tiimissä -- 9. Oman johtamisvoiman vahvistaminen.
167546
Kirja:Third culture kids : Suomi Finland:2022 Kirja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Helsinki] : Kustannusosakeyhtiö Otava, [2022] : Keuruu : Otava Kirjapaino : ©2022
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Haastateltavat: Kailie Pallas ja 39 muuta. Osa haastatteluista käännetty englannin kielestä. Teksti suomeksi.
168176
Kirja:Tekijänsä näköinen : yrittäjän opas kauneus- ja hyvinvointialalle:2021 Kirja
Tekijä: Mäntylä, Meeri, kirjoittaja, haastattelija
Vuosi: 2021
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsinki, Suomi : BoD - Books on Demand, [2021] : Norderstedt, Saksa : BoD - Books on Demand : ©2021
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Haastateltavina Elisa Cavén ja muita.
168159
Kirja:AutoCAD 2022 : 3D Drawing and Modeling : Learning Guide - Metric Units (1st Edition):2018 Kirja
Tekijä: Muthoo, Renu, Lead Contributor
Vuosi: 2018
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Ascent] : [www.ASCENTed.com], [2022] : ©2022
Muoto: Fyysinen
168164
Kirja:Yhteinen mieli : traumatietoutta mielenterveystyöhön:2022 Kirja
Tekijä: Maanmieli, Karoliina, kirjoittaja
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: [Helsinki] : Basam Books, [2022] : EU:ssa : ©2022
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Kannessa myös: Toivon näkökulmia mielenterveystyöhön.
1 Johdanto: Mitä tarkoitetaan traumainformoidulla hoidolla, työotteella ja -kulttuurilla? -- 2 Paradigmasiirtymä - systeemiset hoitomallit ja taustateoriat -- 3 Mitä tarkoitetaan traumalla ja traumatisoitumisella -- 4 Trauman vaikutukset mielenterveyteen -- 5 Traumatisoivat hoitokäytännöt -- 6 Traumainformoidut mielenterveystyön käytännöt -- 7 Traumainformoitu työyhteisö, omahoito ja systeemiäly -- 8 Kohti traumainformoitua mielenterveystyötä ja ihmisarvon kunnioittamista.
168118
Kirja:Luomutarhuri : satoa kestävästi ja maata hoitaen:2022 Kirja
Tekijä: Haapalahti, Heidi, kirjoittaja, haastattelija
Vuosi: 2022
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsinki : Tammi, [2022] : EU:ssa : ©2022
Muoto: Fyysinen
Huomautus: Haastateltavina puutarhuri Stella Karlsson ja kolme muuta.
Luomutarhurit -- Luomutarhan vuosi -- Mahtava maa -- Terveydenhoito -- Lannoitus -- Luomutarhan kasvit.

Uutta kaunokirjallisuutta

167525
Tekijä: Hagelberg, Matti, sarjakuvantekijä
167526
Tekijä: Hagelberg, Matti, sarjakuvantekijä
167523
Tekijä: Ermilä, Suvi, sarjakuvantekijä
167524
Tekijä: Hagelberg, Matti, sarjakuvantekijä
167552
Tekijä: Kannas, Vappu, kirjoittaja
167568
Tekijä: Sedaris, David, kirjoittaja
167457
167558
Tekijä: Toivoniemi, Jenni, kirjoittaja
167557
Tekijä: Daoud, Kamel, kirjoittaja
167544
Tekijä: Rauma, Iida, kirjoittaja
167547
Tekijä: Cline, Emma, kirjoittaja
167548
Tekijä: Thomas, Angie, kirjoittaja
167549
Z
Tekijä: Wilenius, Aleksi, kirjoittaja
167550
Tekijä: Hyrri, Juliana, sarjakuvantekijä
167592
Tekijä: Airio, Elina, kirjoittaja
167593
Tekijä: Heikkilä, Annastiina, kirjoittaja
167590
Tekijä: Verronen, Maarit, kirjoittaja
167605
Tekijä: Enoranta, Siiri, kirjoittaja
167606
Tekijä: Whitehead, Colson, kirjoittaja
167661
Tekijä: Pitkäkangas, Elina, kirjoittaja

Instagram

Kielivalinta