TokiON-mobiilisovellus - kirjasto puhelimessasi


Sovellus on kevytversio TOKI-verkkokirjastosta ja sovelluksessa voit mm. uusia lainasi, tehdä varauksia ja selata kokoelmaa helposti ja nopeasti. Sovelluksesta löytyy myös sähköinen kirjastokortti.

TOKI-verkkokirjastosta löydät edelleen kirjastopalveluiden hankkimat sähköiset palvelut sekä muut aineistot ja linkkilistat. Monimutkaisemmat tiedonhaut on hyvä tehdä verkkokirjaston puolella. Myös lainojen uusiminen ja varausten tekeminen onnistuu jatkossakin verkkokirjastossa. TokiON -sovellus ei siis korvaa verkkokirjastoa, vaan toimii sen rinnalla.

TokiON -mobiilisovellus ladataan omalle älylaitteelle ja sovellukseen kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla. 

Haku - Voit tehdä hakuja kirjaston aineistosta. Haun voit tehdä myös lukemalla EAN, ISBN tai ISSN-viivakoodin kameralla. Haun kautta voit myös varata aineistoa tai lisätä niitä suosikkeihin.

Lainat - Näet omat lainasi ja voit uusia ne. 

Varaukset - Näet omat varauksesi ja voit poistaa ne tai lisätä varauksia suosikkeihin. Näet myös onko aineisto jo noudettavissa kirjastosta.

Suosikit - Voit lisätä muistiin teoksia myöhempää tarvetta varten.

Kaverilaina - Voit lainata kaverin lainan itsellesi, mikäli kirjaan ei ole varauksia. Lue kirjan nidetunnuksen viivakoodi kännykän kameralla tai syötä nidetunnus. Kaverisi hyväksyy lainan TokiON-sovelluksessa ja laina siirtyy sinulle.

Kirjastokortti - Sähköinen kortti on kätevästi aina mukanasi.

Palaute - Voit lähettää palautetta kirjastolle.

Yhteystiedot - Ota yhteyttä TOKI-kirjastoihin tai omaan kirjastoosi. Täältä näet myös aukioloaikamme.

Asetukset - Voit muuttaa sovelluksen kielen. 

Voit ladata sovelluksen omassa sovelluskaupassasi:

Google Play -sovelluskaupan logoApp Store -sovelluskaupan logo

 

Haku

Kielivalinta