76001
Jauhelihaa à la carte : pohjolan parhaat jauheliharuoat possun-, naudan- ja lampaanlihasta : pohjoismaisten keittiömestariyhdistysten maajoukkueitten reseptikokoelma Oslon Suurkeittiömessuilta 28.2.1995
Jauhelihaa à la carte : pohjolan parhaat jauheliharuoat possun-, naudan- ja lampaanlihasta : pohjoismaisten keittiömestariyhdistysten maajoukkueitten reseptikokoelma Oslon Suurkeittiömessuilta 28.2.1995
Julkaisuvuosi: 1995
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Oslo : B. Wilson, 1995.
ISBN: (Sid.)
Lisätietoja: 157, [3] s. : kuv.
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys

Saatavuus

Loading...

Samalta tekijältä

Samankaltaisia teoksia

25661
Tekijä: Farrow, Joanna
201
Tekijä: Silvennoinen, Maija
71957
Tekijä: Jaakonen, Kati
74933
76739
Tekijä: Särömaa, Matti J
76742
Tekijä: Walberg, Anders
76008
Tekijä: Kolmonen, Jaakko

Haku

Kielivalinta

en-gb fi-fi