Lehdet Tredun kirjastoissa Lehdet Tredun kirjastoissa

Lehtien laina-aika on 14 vrk ja lainan voi uusia 5 kertaa. Uusinta numeroa ei lainata. Lehtiin voit tehdä varauksen verkkokirjaston haun kautta ja valita noutopaikaksi oman kirjastosi. 

Listan kaikista TOKI-kirjastoihin vuodeksi 2020 tilatuista lehdistä löydät täältä: TOKI-kirjastojen lehdet 2020 (aakkostenmukainen luettelo)

 eMagz -lehtipalvelu

ePress -lehtipalvelu

E-lehdet ja lehtitietokannat E-lehdet ja lehtitietokannat

eMagz -palvelussa on luettavissa kotimaisia aikakaus- ja ammattilehtiä näköispainoksina. Yhtäaikaisten käyttäjien määrä on 5 / lehti. Palvelu on käytettävissä oppilaitoksen verkossa.

ePress -palvelussa on luettavissa kotimaisia paikallis- ja maakuntalehtiä (sekä mm. Aamulehti ja Helsingin Sanomat) näköisversioina. Yhtäaikaisten käyttäjien määrä on 20 / palvelu. ePress on käytettävissä oppilaitoksen verkossa.

DigiAamulehti - käytettävissä oppilaitoksen verkossa, tarkista tunnus Areenasta.

HS Digilehti ja HS Arkisto - käytettävissä oppilaitoksen verkossa. HUOM! HS-palveluihin oppilaitoksen verkossa pääset näin: Kirjaudu (oikea yläkulma) --> Kirjaudu yritystunnuksilla (kirjautumisikkunassa viimeisenä alhaalla - jos et näe painiketta, paina hiirellä ikkunan harmaata aluetta) --> Paina ensimmäisestä Kirjaudu-painikkeesta; tunnuksia ei tarvita.

Kauppalehti Etäkäyttö -painike - näköisversiona, mukana myös Fakta ja Optio